Jag älskar att se bilder på papper och har förmånen att få se många olika fotografers arbeten genom jobbet i min printstudio.
Något som jag nu delar med mig av. 

Jag har därför bjudit in ett antal fotografer till min printstudio i Göteborg för att de ska få visa sina bilder och prata om sitt fotograferande. 

En föreläsning där bilderna står i fokus och inte kommer att visas på en projektor – nej bilderna ska visas på papper och vara på riktigt för att du som deltagare ska kunna uppleva dem på absolut bästa sätt. 
 
Du kommer att få höra spännande fotografer prata om sina bilder och sitt sätt att fotografera. 
 
Först ut var fotografen och konstnären Dan Isaac Wallin. Och nu står Sven Persson på tur.

Hoppas vi ses på föreläsningskvällen. 
 
/Patrik Larsson
 

 
Tid: Torsdag 7 september kl 19:00-20:00 
Plats: Grandimage Printstudio, Jenny Lindsgatan 4, Göteborg 

> Anmäl dig här! Endast 20 platser. (Fulltecknad)

Föreläsningen är kostnadsfri.
  
 
 
Sven Persson har mångårig erfarenhet som professionell fotograf. Uppdrag inom reklam och lifestyle varvas med det som ligger honom varmast om hjärtat - landskapsfotografering. Bildstilen är klassisk med formmässigt stabila kompositioner och mångsidighet ett kännetecken. Stora landskap tas med samma säkra hand som detaljer och abstrakta motiv. Helst av allt väljer Sven sina motiv från närområdet i Skåne, där årstider och väderförhållanden kan följas och väljas med omsorg.
 
Sven har gett ut en handfull böcker och haft ett antal separatutställningar, nu senast aktuell med boken och utställningen - Göinge det gröna rummet. Sven är utbildad inom bildkommunikation och avancerad bildredigering och är auktoriserad fotograf i digital bild och medlem i SFF - Svenska Fotografers Förbund. Han är även medlem i /N - föreningen Naturfotgraferna, Sveriges främsta naturfotografer.
 
 

Kontakta mig

Telefon: +46 703 266 191
Email: info@fotografpatriklarsson.se
Website: www.grandimage.se

Jenny Lindsgatan 4, 416 62 Göteborg

"Jag känner mig som en bättre fotograf"

Orden är en av mina uppdragsgivares efter att ha fått se sina egna bilder på print. Och precis den känslan vill jag uppnå i varje uppdrag. Här till höger några av de fotografer som gör fotoutskrifter på Grandimage.