Jag älskar att se bilder på papper och har förmånen att få se många olika fotografers arbeten genom jobbet i min printstudio.
Något som jag nu vill dela med mig av. 

Jag har därför bjudit in ett antal fotografer till min printstudio i Göteborg för att de ska få visa sina bilder och prata om sitt fotograferande. 

En föreläsning där bilderna står i fokus och inte kommer att visas på en projektor – nej bilderna ska visas på papper och vara på riktigt för att du som deltagare ska kunna uppleva dem på absolut bästa sätt. 
 
Du kommer att få höra spännande fotografer prata om sina bilder och sitt sätt att fotografera. 
 
Den 3 oktober kommer Jenny Jacobsson. 

Hoppas vi ses på föreläsningskvällen. 
 
/Patrik Larsson
 

 
Tid: Tisdag 3 oktober kl 19:00-20:00 
Plats: Grandimage Printstudio, Jenny Lindsgatan 4, Göteborg 

> Anmälan öppnar tisdag 29 augusti kl 9:00. Endast 20 platser!

Föreläsningen är kostnadsfri.

 
 
   
 
JENNY JACOBSSON

Jenny Jacobsson är fotografen som skapar fantastiska iscensatta bildberättelser där allting är möjligt. Med sin personliga stil och sitt unika bildkoncept har hon vunnit flera internationella utmärkelser och blir anlitad som föreläsare och fotolärare för att inspirera, lära ut till och locka fram kreativiteten hos andra bildskapare och kreatörer.
 
"Ett gemensamt tema i mina verk är att lyfta fram de världar vi ser när vi stänger våra ögon. Att försöka öppna upp portalen till gränslösa möjligheter för visioner och bildberättande. Min process kan beskrivas som en bildkonstruktörs, som noggrant smider fram alla detaljer för att ofta bilda en realistisk surrealism".
 
Vid en ålder av 31 förändrade Jenny sitt liv helt. Hon hade då spenderat 10 år inom den akademiska världen, skaffat sig en Magisterexamen i neurobiologi och arbetat på ett DNA-analysföretag. Så bestämde hon sig för att följa sitt hjärta och sin passion istället och har gått Fotoskolan Göteborg och jobbat som frilansfotograf och konstnär sedan dess.
 
Välkommen till en kväll med bilder som både väcker nyfikenheten och fantasin.
 
 

Kontakta mig

Telefon: +46 703 266 191
Email: info@fotografpatriklarsson.se
Website: www.grandimage.se

Jenny Lindsgatan 4, 416 62 Göteborg

"Jag känner mig som en bättre fotograf"

Orden är en av mina uppdragsgivares efter att ha fått se sina egna bilder på print. Och precis den känslan vill jag uppnå i varje uppdrag. Här till höger några av de fotografer som gör fotoutskrifter på Grandimage.