Jag älskar att se bilder på papper och har förmånen att få se många olika fotografers arbeten genom jobbet i min printstudio.
Något som jag nu vill dela med mig av. 

Jag har därför bjudit in ett antal fotografer till min printstudio i Göteborg för att de ska få visa sina bilder och prata om sitt fotograferande. 

En föreläsning där bilderna står i fokus och inte kommer att visas på en projektor – nej bilderna ska visas på papper och vara på riktigt för att du som deltagare ska kunna uppleva dem på absolut bästa sätt. 
 
Du kommer att få höra spännande fotografer prata om sina bilder och sitt sätt att fotografera. 
 
Först ut är fotografen och konstnären Dan Isaac Wallin 

Hoppas vi ses på föreläsningskvällen. 
 
/Patrik Larsson
 

 
Tid: Torsdag 18 maj kl 19:00-20:00 
Plats: Grandimage Printstudio, Jenny Lindsgatan 4, Göteborg 

> Anmälan öppnar måndag 8 maj kl 9:00. FULLTECKNAD! 

Föreläsningen är kostnadsfri.

 
 
   
 
Dan Isaac Wallin
Hur mycket slit är en bild värd? Fotografen Dan Isaac Wallin lämnar civilisationen, korsar öknar och tar sig till avlägsna öar. Han släpar med sig storformatkamera och polaroidfilm. Stannar länge, reflekterar och studerar naturen. Men all tid och alla vedermödor till trots är det värt det. När kompositionen sitter. Då uppstår något eget i exponeringsögonblicket. Något större än mötet mellan blicken, kameran och motivet. För Dan är fotograferandet en process. En konstnärlig, teknisk och hantverksmässig expedition. 
 
Dan Isaac Wallin arbetar från sin ateljé i Majorna och är även med och driver fotogalleriet Elf i Linnéstaden. Han har ställt ut på gallerier i Sverige och Nederländerna, och har gett ut två fotoböcker. 

Kontakta mig

Telefon: +46 703 266 191
Email: info@fotografpatriklarsson.se
Website: www.grandimage.se

Jenny Lindsgatan 4, 416 62 Göteborg

"Jag känner mig som en bättre fotograf"

Orden är en av mina uppdragsgivares efter att ha fått se sina egna bilder på print. Och precis den känslan vill jag uppnå i varje uppdrag. Här till höger några av de fotografer som gör fotoutskrifter på Grandimage.