Jag älskar att se bilder på papper och har förmånen att få se många olika fotografers arbeten genom jobbet i min printstudio.
Något som jag nu vill dela med mig av. 

Jag har därför bjudit in ett antal fotografer till min printstudio i Göteborg för att de ska få visa sina bilder och prata om sitt fotograferande. 

En föreläsning där bilderna står i fokus och inte kommer att visas på en projektor – nej bilderna ska visas på papper och vara på riktigt för att du som deltagare ska kunna uppleva dem på absolut bästa sätt. 
 
Du kommer att få höra spännande fotografer prata om sina bilder och sitt sätt att fotografera. 
 
Den 20 november kommer Anna Edlund och Markus Andersson. 

Hoppas vi ses på föreläsningskvällen. 
 
/Patrik Larsson
 

 
Tid: Måndag 20 november kl 19:00-20:00 
Plats: Grandimage Printstudio, Jenny Lindsgatan 4, Göteborg 

> Anmäl dig här!. Endast 20 platser!

Föreläsningen är kostnadsfri.

 
 
    
 

Anna Edlund och Markus Andersson driver tillsammans Studio Skatan i Möldals kvarnby, där de har studio, mörkrum och popup-galleri. Under sitt printtalk kommer de visa bilder från deras konstnärliga arbeten.

Anna Edlund
Anna arbetar som frilansfotograf, huvudsakligen med redaktionella porträtt för vecko- och dagspress. Hennes konstnärliga fotografering består av två delar. Dels av spontana bilder som hon möter i vardagen och dels av längre, i detalj planerade, projekt som utforskar normer och identiteter. De planerade projekten utförs ofta i våtplåtsteknik, en fotografisk teknik från 1850-talet. I samband med två utställningar på Frölunda kulturhus har hon gjort fotoböckerna Luft I och Luft II tillsammans med Michael Björk.

Markus Andersson
Markus är frilansfotograf med bl.a uppdrag för diverse tidningar samt med specialisering mot arkeologisk dokumentation och kommunikation. Hans personliga projekt utgörs främst av lågmälda poetiska bildserier, oftast utförda med olika analoga tekniker. Tidigare i år gav han ut sin andra fotobok, Metrograd. Han var även en av upphovspersonerna till boken och utställningen Revisit<<Rewind som kom ut 2011.

Kontakta mig

Telefon: +46 703 266 191
Email: info@fotografpatriklarsson.se
Website: www.grandimage.se

Jenny Lindsgatan 4, 416 62 Göteborg

"Jag känner mig som en bättre fotograf"

Orden är en av mina uppdragsgivares efter att ha fått se sina egna bilder på print. Och precis den känslan vill jag uppnå i varje uppdrag. Här till höger några av de fotografer som gör fotoutskrifter på Grandimage.