Din bild på papper

Grandimage är en printstudio för dig med höga krav på dina fotoutskrifter. Studion drivs av mig, Patrik Larsson, erfaren fotograf, föreläsare och inte minst hängiven entusiast av fotoutskrifter.

Beställ utskrift! 0703-26 61 91

I nära dialog med dig hjälper jag dig att hitta rätt papper, rätt känsla och rätt uttryck. Därefter passerar din bild genom studions moderna utrustning för fotoutskrifter, med färgbeständighet som en viktig del.
I Grandimage får jag kombinera ett stort tekniskt intresse med erfarenheten av att se konstnärligt och estetiskt på en fotografisk bild. Ett verkligt roligt uppdrag.

screen

Sedan sent 1990-tal har jag arbetat med fotoutskrifter. Till en början främst för mina egna bilder, men på senare år även åt andra fotografer. Med Grandimage tar jag steget fullt ut och kombinerar mitt stora tekniska intresse för fotoprint med erfarenheterna från naturfotografin och alla de kurser och föreläsningar som jag arrangerat.

För alla delar behövs när du kommer till mig med dina bilder. I tekniken hittar vi rätt papper, rätt färg, mättnad och ton. Från fotograferfarenheterna hittar vi dialogen kring det konstnärliga och estetiska i din bild. Alla mina föreläsningar och kurser har sedan lärt mig att det är lärorikt att lära ut - det är i dialogen med dig som jag och Grandimage utvecklas.

En bild på papper är en bild på riktigt


Jag vill göra en bra bild bättre. En av nycklarna är modern teknik för fotoprint. Med upp till bredd 111 cm skriver vår printer bilder med färgbeständigt bläck. I nära dialog med dig väljer vi ett papper som passar för det som du vill få fram i din bild:
• Matta, släta papper
• Matta, strukturerade papper
• Halvblanka papper
Jag har ett brett papperslager från flera olika leverantörer och har du specifika pappersönskemål ser jag till att hitta den känsla och uttryck som du söker.

"Det är trevligt och 'hassel free' att vara kund hos mig"

image1

Matta papper

Matta papper har blivit populära och kan idag med Epsons nya bläck återge en djup och fin svärta.

image2

Halvblanka papper

Halvblanka papper har ett större färgomfång och ger djupare svärta vilket ger bilder med stor dynamik och härliga färger.

image3

Papper ...

Blanka papper används rätt lite till Fine art. Det som används mest är halvblanka barytapapper.

image4

Rätt material för din bild

Jag ger dig gärna tips och goda råd om vilket material som passar bäst för just din bild.

Kontakta mig

Telefon: +46 703 266 191
Email: info@fotografpatriklarsson.se
Website: www.grandimage.se

Jenny Lindsgatan 4, 416 62 Göteborg

"Jag känner mig som en bättre fotograf"

Orden är en av mina uppdragsgivares efter att ha fått se sina egna bilder på print. Och precis den känslan vill jag uppnå i varje uppdrag. Här till höger några av de fotografer som gör fotoutskrifter på Grandimage.